7 tipov, ako zabaviť celú rodinu

Silvia Paprancová 0

Rodinné výlety vám neujdú, ale ten, na ktorý pozýva Polus v sobotu 30. apríla, zažijete iba raz v roku. Máme pre hneď sedem dobrých dôvodov, prečo bude stáť za to!

1. Preteky lezúňov

Najveselšie preteky na Slovensku  vstupujú už do svojho 7. ročníka, to ale letí, čo? Ešte stále je čas prihlásiť do súťaže aj vaše batoľa na www.pretekylezunov.sk , www.polus.sk alebo osobne v deň akcie priamo v Hlavnej rotunde.

Ak má 7 až 12 mesiacov a energie za dvoch, položte ho o tretej na štartovaciu čiaru a sledujte, ako sa popasuje s výzvou prejsť vzdialenosť 5 m lezením po štyroch.

2. Výhry a prekvapenia pre každého

Každý drobec, čo v Poluse polezie, si bez ohľadu na umiestnenie v pretekoch odnesie domov milé prekvapenie a víťazný pretekár „vyšportuje“ svojej rodine víkendový pobyt v hoteli Sobota v Poprade.

3. Richard Vrablec

Zábavný deň potrebuje poriadneho zabávača. A moderátor Richard Vrablec to s mikrofónom vie ako málokto. Vždy usmiaty „zabavac.sk“ sa postará o to, aby sa z polusáckeho Dňa rodiny nikomu nechcelo ísť domov.

4. Martin Harich

Koncert naživo so spevákom, ktorého iste netreba bližšie predstavovať, na vás čaká od druhej do tretej. Fanúšikovská základňa slovenského umelca je silná, ako sme sa mali možnosť presvedčiť už pri minulých akciách Polusu, o emotívne zážitky, podpisy a fotky preto určite nebude núdza ani teraz.

5. Pre najmenších

Škôlkarov pozývame do rozprávkových tvorivých dielničiek, kde „ožíva“ papier či kamienky a menia sa na pôvabné ručne robené ozdoby. So skúsenými animátormi v Poluse sa tvorí jedna radosť a deti sa môžu tešiť aj na obľúbený funny make-up, uletené maľovanie na tvár.

6. Pre staršie deti

Učenia majú školáci cez týždeň akurát tak dosť, zaslúžia si relax v hernom kútiku Polusu. Bude plný tradičných i netradičných zábaviek: maxi mikádo, stolové drevené hry, Angry birds, vertikálny golf, MAXI scrabble či hlavolamy prevetrajú myslenie, zručnosť aj tímového ducha.

7. Pre rodičov

Maminky, ockovia, dedkovia a babičky, vychutnajte si sobotu s dobrým pocitom, že celá rodina sa zabáva a vám aspoň raz odpadá starosť o vymýšľanie programu, ktorým ulahodíte malým i veľkým. Polus ho vymyslel za vás! Dovidenia v sobotu 30. apríla od 13.30 do 18.00 v nákupnom centre, pre ktoré je radosť robiť vám radosť… každý deň.

www.polus.sk;

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár