Dojčenská výživa Humana – najbližšia k materskému mlieku

PR 0

Dojčenie je nepochybne najprirodzenejším a zároveň aj najlepším spôsobom, ako nasýtiť dieťatko a dodať mu všetky dôležité látky potrebné pre jeho zdravý vývoj. Ak však z nejakých príčin dojčiť nemôžete, prípadne dieťatko odstavujete, dojčenská výživa Humana je tou najlepšou a vysokokvalitnou náhradou materského mlieka.

Prečo Humana?

Produkty nemeckej spoločnosti Humana preverila viac ako šesťdesiatročná história, počas ktorej Humana vždy kládla dôraz na najnovšie vedecké výskumy. Samozrejmosťou je aj spolupráca s renomovanými odborníkmi a pediatrami. Práve vďaka prísnym kritériám a postupom môže Humana poskytovať výrobky najvyššej kvality.

Kvalita rodiaca sa na zelených pastvinách

Mlieko, ktoré Humana spracúva, pochádza výlučne z 29-tich rodinných fariem v Nemecku rozvíjaných po generácie. Práve pre tieto farmy je spokojnosť zvierat a starostlivosť o ne na prvom mieste. Ich zvieratá sú kŕmené tradičným spôsobom s absolútnym vylúčením geneticky modifikovaných plodín. 

Humana – čerstvejšia ako ostatné

Unikátny je aj spôsob spracovania farmárskeho mlieka. Základom pre Humanu je čo najšetrnejšie spracovanie, aby sa zachovala najvyššia kvalita. Mlieko je spracované v krátkom čase v priebehu 24 hodín. Za zmienku stojí aj fakt, že Humana nepoužíva postup prečerpávania mlieka, ale len gravitáciu a tiež to, že kým iné spoločnosti bežne využívajú postup dvojnásobného UHT (vysokotepelná úprava), Humana takto upravuje mlieko len raz. Práve vďaka tomu je Humana viac čerstvá.

Humana – po materskom mlieku to najlepšie pre vaše dieťa

Dojčenská výživa Humana je navyše bez konzervantov a farbív a s maximom výživných látok. Medzi ne patria aj polynenasýtené mastné kyseliny omega 3 a omega 6 podporujúce rozvoj mozgu, nervového systému a zraku. Nukleotidy, ktoré sú dôležitou súčasťou materského mlieka, zase podporujú rozvoj imunitného systému ako aj rozvoj črevných stien. Prebiotická vláknina GOS, rovnako prítomná v materskom mlieku, podporuje rozvoj zdravej flóry v črevách.

Dojčenská voda v tetrapacku

Spoločnosť Humana kladie vysoký dôraz na kvalitu a práve preto na trh dodáva aj jednu z najkvalitnejších dojčenských vôd vôbec. Dojčenská voda Humana je balená v tetrapacku. Vďaka šeciálnej úprave a zdravšiemu baleniu je voda Humana vynikajúca nielen na prípravu dojčenskej výživy, ale aj na pitie. Keďže je bez chuti, nemení ani chuť dojčenskej výživy. Jej ďalšou veľkou výhodou je, že je sterilná. Preto ju netreba prevárať a je vhodná na okamžité použitie.

Deti cítia, čo je pre ne najlepšie

Výberom tých najkvalitnejších surovín, prísnou kontrolou dodávateľov, technologických postupov a zariadení, neprestávajcimi výskumami a citlivým výrobným postupom sa podarilo spoločnosti Humana vyvinúť jedinečný produkt, ktorý je svojím zložením najpodobnejší materskému mlieku. Práve preto deťom dojčenská výživa Humana naozaj veľmi dobre chutí a vo všeobecnosti ju výborne prijímajú. Deti jednoducho cítia, čo je pre ne najlepšie.

VYPÝTAJTE SI BEZPLATNÚ VZORKU HUMANA 2

vo formulári nižšie:


Vaše meno a priezvisko:

Vaša poštová adresa (ulica, číslo, PSČ, obec):

Váš e-mail:

Váš telefón:

Vek Vašich detí (oddeľte čiarkou prosím):

Mám záujem o zaslanie vzorky dojčenskej výživy Humana 2 na uvedenú adresu.
Súhlasím s použitím osobných údajov a informácií pre spoločnosť VALEANT.

TIP: Nezmeškajte prebiehajúcu AKCIU na vybrané produkty Humana v lekárni ZDRAVIE.sk

Dojčenie je najlepší spôsob výživy dojčiat.

Dojčenská výživa by mala byt použitá na základe odporúčania lekára.

Potravina na osobitné výživové účely.

HUM-SK-141057

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (2 hlasov, priemerne: 4,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár