Mamičky hovoria, že každodenné drobnosti sú tie najdôležitejšie

TS 0

BRATISLAVA, 6. mája 2013 (NYSE: PG) – Už čoskoro bude Deň matiek a deti často márne hľadajú ten ideálny darček, aby svojej mamičke ukázali, že ju milujú.

Vo výskume P&G sa však mamičky vyjadrili, že pre ne má ďaleko väčší význam každodenná pomoc a maličkosti ako drahý darček raz do roka.

87% mamičiek by tiež uvítalo viac času pre seba, rodinný deň alebo viac nevyžiadanej pomoci v domácnosti.

83% mamičiek by tak malo pocit, že sú viac oceňované a milované.

P&G, spoločnosť stojaca za značkami ako sú Ariel®, Tide®, Jar® či Lenor®, zverejňuje ďalšie video v kampani Každodenný efekt, ktoré je poďakovaním mamičkám za ich každodennú starostlivosť.

 

Video Mamičkin efekt ukazuje, že aj najmenšie deti si všímajú, čo pre ne mamičky každý deň s láskou robia. Vychádza z osvedčeného poznatku, že aj tie najmenšie každodenné činy môžu mať prekvapivo výrazný vplyv. P&G pri príležitosti Dňa matiek vyzýva každého, aby sa poďakoval svojej mamičke a podelil sa o jej každodenné láskyplné skutky.

Juraj Králik, manažér korporátnej komunikácie P&G povedal: „Deň matiek je tou najlepšou príležitosťou uvedomiť si, že sú to práve mamičky, ktoré sú v centre nášho konceptu Drobné každodenné veci majú ďalekosiahly význam. Naša spoločnosť pomáha matkám každý deň. Či už tým, že s Jarou umyjú riad rýchlejšie alebo vďaka Pampers zaistia deťom nerušený spánok. Je to súčet týchto každodenných malých činností, ktoré sa zmenia v niečo úžasné.“

„Počas celých 175 rokov našej histórie sme v P&G vytvárali inovatívne výrobky, ktoré o niečo zlepšujú život. A naše značky sú stelesnením nášho presvedčenia, že sú to často práve tie zdanlivo obyčajné veci, ktoré robia život neobyčajným. Mamičky na celom svete budú vedieť, že ich každodenné láskyplné činy budú mať obrovský význam,” dodal Juraj Králik.     

Koľko času strávia mamičky upratovaním domácností, dokazuje aj ďalší výskum, ktorý si spoločnosť P&G v Českej republike nechala vypracovať renomovanou českou agentúrou Perfect Crowd.

Viac než štvrtina opýtaných (27 %) mu venuje vyše desať hodín týždenne, čo je takmer 22 dní nepretržitého upratovania ročne.

Zhruba tretina oslovených upratuje každý deň, ďalšia tretina si zasa necháva upratovanie na jeden deň počas víkendu.

Tie, ktoré upratujú 2 až 3 dni v týždni, volia najčastejšie piatok, sobotu a nedeľu.

Väčšina oslovených (89 % a viac z reprezentatívnej vzorky respondentov vo veku od 18 do 59 rokov) potvrdzuje, že im veľmi záleží na tom, aby sa z ich domácností šírila príjemná vôňa.

Absolútna väčšina, dve tretiny opýtaných sa vždy teší, keď si môžu ľahnúť do čerstvo vypranej posteľnej bielizne. Takisto si radi obliekajú voňavé, vyžehlené oblečenie. Aj to je jedným z dôvodov, prečo takmer polovica žien (49 %) operie týždenne 4 a viac práčok bielizne.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 1,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár