Príďte sa so svojimi deťmi zabaviť na Celoslovenské dni veselých zúbkov

Pozvánka 0

Veselé zúbky sú sociálny projekt spoločnosti dm drogerie markt, pripravený v spolupráci so spoločnosťou GlaxoSmithKline. Po obľúbenej pesničke Veselé zúbky a Inštruktážnom zúbkovom videu pripravila dm pre deti päť veselozúbkových rozprávok s pesničkami – Zubožrút, Zubné kefky, Medzizubné kamarátky, Zdravá strava Trvalé zúbky. 

Vďaka nim sa hravou a veselou formou môžu rodičia a deti naučiť, prečo a hlavne ako sa treba o zúbky správne starať.

Každá rozprávka pojednáva o konkrétnej téme, ktorá je podporená aj veselou, ale zároveň poučnou pesničkou, preto je to pre deti veľmi prehľadné a zrozumiteľné. Cieľom je totiž vzbudiť v deťoch záujem o čistenie zúbkov práve zaujímavou a hravou formou, a tak ich už v rannom veku naučiť vhodnú techniku čistenia zúbkov, aby sa im vytvorili návyky na celý život.

Celoslovenské dni veselých zúbkov 2015

V priebehu mesiacov marec a apríl sa Celoslovenské dni veselých zúbkov uskutočnia vo Zvolene, v Trnave, Prešove, Košiciach, Žiline a Bratislave.

Na podujatí sa zúčastní celá zúbková hliadka, a to Miro Jaroš, Zuzka Haasová, Robo Papp, Monika Haasová, Bystrík, Martin Chynoranský a zubná lekárka Katka Bartonková. S detičkami a návštevníkmi centier si zaspievajú zúbkové pesničky, pozrú zúbkové rozprávky či zasúťažia o krásne ceny.

Viac informácií k rozprávkam, pesničkám, ale aj podujatiam nájdete na www.veselezubky.sk.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár