Príjemný webík na požičiavanie.

redakcia 3

Potrebujete vyvŕtať dieru do steny a vŕtačku nemáte.

Tí šťastnejší zavolajú priateľa, ktorý ju má a požičajú si ju. Tí menej šťastní bežia do obchodu a utratia niekoľko desiatok euro za hobby vŕtačku.

Potom ju na pár rokov odložia, kým ju budú opäť potrebovať. 
A výsledok? Zbytočne vyhodené peniaze a ďalší „krám“ na poličke. Veď ste potrebovali len dieru v stene a nie vŕtačku…. uvádza návštevníkov www.odkomunity.sk do obrazu ideový otec tejto strány, Marián Repáň.

Nový Slovenský komunitný web www.OdKomunity.sk vám pomôže nájsť niekoho vo vašom okolí, kto je vám ochotný zadarmo, či malý poplatok, požičať, čo potrebujete. Alebo požičať to, čo máte a niekto vo vašom okolí potrebuje práve od vás.

Dva týždne od spustenia služby pre širokú verejnosť sa v rozširujúcom sa sortimente, ktorý si môžu užívatelia OdKomunity.sk požičať najmä zadarmo, objavilo prvé auto.

„Podaril sa nám tak dosiahnuť úspech, v ktorý sme dúfali v horizonte niekoľkých mesiacov až roka,“ hovorí autor projektu Ing. Marián Repáň. A dodáva, „Darí sa nám tak úspešne napĺňať účel, ktorý má portál plniť pre jeho užívateľov. A tým je ambícia výrazne šetriť osobné financie pri udržaní si životného štandardu, prípadne jeho zvýšení a zároveň podporovať nízkopríjmové a znevýhodnené skupiny obyvateľstva a ochranu životného prostredia.“

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (4 hlasov, priemerne: 3,00 z 5)
Loading...

Komentáre k článku

  1. Nela ďakujem za vysvetlenie. Aj tak by som išla radšej cestou, ktorá je dôveryhodnejšia ako finančné dary fyzickej osobe, práve preto, aby sa predišlo nedorozumeniam. Webu prajem veľa úspechov 🙂

  2. Nápad skvelý, realizácia trochu …hmm.. zvláštna?

    Na stránke nie je uivedený žiadny kontakt, okrem kontaktného formulár , ani štatút prevádzkovateľa stránky. Keďže ľuďom kvôli zvýšeniu dôveryhodnosti je ponúknutá možnosť prispievania ľubovoľnej čiastky, tak zo získaných prostriedkov by majiteľ stránky mal odviesť aj daň, alebo sa mýlim? Nič v zlom, ale ja ako živnostníčka musím vystaviť pre každého od koho prijmem finančné prostriedky riadny daňový doklad, tieto doklady zaúčtovať do účtovníctva a tiež uvádzať na webe kontaktné údaje. Odkedy uvádzame okrem adresy aj telefón, email, skype, údaje kontrolného orgánu SOI tak naša dôveryhodnosť sa citeľne zvýšila. A to bez finančného príspevku. zwinker Preto by som radila aj prevádzkovateľovi tohto webu, aby to uviedol, aby sa nedostal do situácie, že finančný príspevok bude musieť dať a nie darovať nejakému kontrolnému orgánu… Inak veľmi mu fandím, spoločnosť potrebuje ľudí s dobrými nápadmi, hlavne takých, ktorí ich aj uskutočňujú.

    1. Finančný dar je už pekných pár rokov na Slovensku od dane oslobodený
      Prevádzkovateľ je uvedený v podmienkach používania.

Pridaj komentár