10 000 eur pre materské a rodinné centrá

TS 0

Milé prekvapenie v podobe pesničkového predstavenia Roberta Rotha a množstvo ďalších aktivít čakalo deti v rodinnom centre Prešporkovov v rámci vyvrcholenia projektu „Každým nákupom pomáhate!“.

Projekt podporuje materské a rodinné centrá na Slovensku. Desať víťazov druhého ročníka si prevezme od organizátorov iniciatívy – spoločností Procter & Gamble a dm drogerie markt – finančnú výhru spolu v hodnote 10 000 eur a využije ich na nákup pomôcok podporujúcich zdravý intelektuálny vývin detí. 

O Projekte

Jedinečný projekt „Každým nákupom pomáhate!“ umožnil rodičom a priaznivcom slovenských materských a rodinných centier prispieť do ich rozpočtov a zabezpečiť tak nákup pomôcok, určených na rozvoj intelektuálnych schopností detí. Zakúpením produktov z portfólia spoločnosti P&G v období od februára do konca mája 2013 zákazníci získali hlas, ktorý mohli udeliť svojmu obľúbenému centru. Finančná podpora v hodnote 1000 eur tak čakala na desať najobľúbenejších centier z celého Slovenska.

Zo všetkých zapojených sa víťazmi napokon stali MC MaMaTaTaJa z Pezinka, RC Prešporkovo z Bratislavy, MC Budatko z Bratislavy, RC Macko z Bratislavy, MC Stonožkine slniečka zo Senice, MC Bambino z Popradu, RC Emerka z Prešova, MC Pukanček z Pukanca, MC Hviezdička z Banskej Bystrice a MC Mamina z Banskej Bystrice. Rozhodli o nich hlasujúci na stránkach projektu www.pomahamemc.sk

O projekte povedali

Robert Roth je častým hosťom v rodinnom centre Prešporkovo, v ktorom sa aktívne angažuje jeho pani manželka s dcérkou. Vždy rád a ochotne poteší či pobaví deti svojimi pesničkovými vystúpeniami, či autentickým čítaním. Na margo zdravého vývinu detí povedal pár slov z vlastných skúseností:  

„Myslím, že dnešné deti, ako to pozorujem doma i v okolí, sú oveľa ďalej ako sme boli my v ich veku. Pri výchove svojej dcéry vychádzam aj zo svojho vlastného povolania, kde sa fantázii medze nekladú, práve naopak – používa sa ako pracovný nástroj. Takže veľakrát svoju dcéru zámerne mýlim, aby ma opravovala. Snažím sa, aby samostatne rozmýšľala a dokáže ju to aj  spravodlivo rozčúliť, že ako môžem byť taký hlúpy a nezapamätať si to. A ja som rád, že môžem byť za toho hlúpeho, ktorého vzdeláva vlastná dcéra, lebo veľakrát má pravdu a je na tom lepšie ako ja :).“

„Tešíme sa z každej iniciatívy, ktorá nám pomôže skvalitniť vybavenie i služby nášho rodinneho centra. Ďakujeme spoločnosti P&G, že v tomto skvelom projekte pokračuje, a tiež všetkým, ktorí nám dali svoj hlas. Venujeme sa rôznym formám vzdelávania a vďaka kvalitným pomôckam dokážeme pripraviť našim detičkám aktivity, pri ktorých sa nielen dosýta vyšantia a zabavia, ale zároveň sa aj niečo nové naučia, podporime Klub nepocujucich rodicov a ich deti i Klub rannej starostlivosti, ktori budu vyuzivat nove pomocky , ktore pre centrum kupime“ uviedla Lenka Černáková, štatutárna zástupkyňa RC Prešporkovo, ktorá prevzala výherný šek v hodnote 1000 eur z rúk zástupcov spoločností P&G a dm.

 

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár