Celebritné bábätká – kto z nich bude spevák, herec či politik?

Saša/redakcia 0

V roku 2016 sa narodilo mnoho bábätiek, zopár sa narodilo aj mamičkám v šoubiznise či v politike.

Prvé bábätko privítali napríklad v speváckej rodine Nely Pociskovej, súrodenca u Adriany Kučerovej a o rozruch sa postarala Lucia Nicholsonová s vari najskorším návratom do práce po cisárskom.

Na začiatku minulého roka sa narodil prvý syn víťazovi súťaže Superstar, spevákovi Martinovi Chodúrovi (26). 

Do známej rodiny Heribanovcov zavítal bocian tiež v januári a známi starí rodičia sa mohli tešiť z vnučky Emílie, ktorú im porodila dcéra Tamara (30).

Potomkovia pribudli aj do rodín Kulyho (Mário Kollár, 45) z Desmodu, ktorému sa rovnako v januári narodil syn Christián či Tomáša YXA Dohňanského, zo skupiny Hex, ktorému sa na jeseň narodila druhá dcéra Emma.

Bábätká pribudli aj do hereckých rodín : Ivane Kuxovej (34) sa malý Félix narodil v marci, Milanovi Ondríkovi (36) sa narodila tretia dcéra Anežka a Kristíne Turjanovej (36), známej z seriálového Búrlivého vína, sa v októbri narodil syn Marko.

Foto: Instagram Yxo

Talent po svojich rodičoch s vysokou pravdepodobnosťou zdedí aj druhý synček Lukáš, ktorý sa na jeseň narodil do umeleckej rodiny opernej speváčky Adriany Kučerovej a Mateja Drličku.

Rovnako tak má spevavých rodičov malý Hektor, ktorý sa v lete narodil Nele Pociskovej a Filipovi Tumovi

O tom, ako si Nela s Filipovi užívajú rodičovské starosti a radosti s malým Hektorom si môžete prečítať v rozhovore: Filip Tůma: Mám doma veľmi silný magnet

Foto: Facebook

K spevákom a hercom sa pridajú aj malí športovci

Bábätká totiž pribudli aj v športovom svete. Úspešná snoubordistka Barbora Števulová (28) sa pred letom stala hrdou mamičkou malého Tobiáška.

Do hokejového športu zase pribudli dvojičky nášho najvyššieho hráča Zdena Cháru. Narodili sa mu chlapčekovia Ben a Zack. Zaujímavosťou je, že Zdenovmu otcovi sa v rovnakom čase narodili tiež dvojčatká – dievčatká. 🙂

Urozprávaná a vtipná bude určite aj nová členka rodinky moderátora Matúša Krnčoka – Marínka.

Je Matúšovou druhou dcérou a spolu s manželkou nám hrdý otec o svojich dievčatách porozprával v milom rozhovore: Chcem byť alfa samcom, ktorý sa stará o rodinu

Foto: Matúš Krnčok

V parlamente po cisárskom

O rozruch sa na jeseň postarala podpredsedníčka parlamentu, Lucia Nicholsonová, ktorá prišla viesť schôdzu len pár dní po pôrode tretieho synčeka, a to dokonca cisárskym rezom.

Podľa jej slov musela do práce prísť kvôli nezhodám s Andrejom Dankom, ktorý sa údajne vyjadril: „že ak po pôrode nenastúpim do práce, bude to považovať za dôvod môjho odvolania,“ uviedla Lucia Nicholsonová.

Viac si môžete prečítať tu: Nicholsonová – 6 dní po pôrode v plnej poľnej

Foto: Instagram Baša Števulová

Koncom roka sa narodili chlapčekovia : Ronald do rodiny moderátorky Lenky Šoóšovej (40), ktorá moderovala skoro do pôrodu, ako aj Jakub, ako tretie dieťa spisovateľky Evity – Evy Urbaníkovej. 

V roku 2017 zatiaľ prírastky v podobe súrodencov očakávajú v rodinách Zlatici Puškárovej a Zdenky Prednej.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (2 hlasov, priemerne: 3,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár