Čo je nové v Spievankove?

Saša/redakcia 0

Hľadáte vhodný darček pod stromček? Novinka poteší všetky deti a aj rodičov, ktorí patria k fanúšikom Spievanky a Zahrajka!

Spievankovo
Foto: Fortuna libri

Splnil sa sen všetkých detí a aj rodičov, ktorí so svojimi ratolesťami radi čítajú: obľúbené Spievankovo vychádza v novej knižnej podobe!

Deťúrence spoznajú príbehy v rozprávkovej knižke Spievankovo: Spievanka, Zahrajko a zatúlaná Píšťalka.

Naši najmenší sa môžu tešiť na štyri leporelá o ročných obdobiach Jar, Leto, Jeseň a Zima v Spievankove. Hravé a poučné čítanie plné dobrodružstva do každej rodiny.

Knihy Spievankovo vychádzajú vo vydavateľstve Fortuna Libri.

Foto: Fortuna libri

Spievankovo: Spievanka, Zahrajko a zatúlaná Píšťalka

„Tam, kde každý rád si zaspieva a kde piesňou všetko ožíva, je krajina Spievankovo“, týmto sa začína prvý z deviatich príbehov rozprávkovej knižky Spievankovo: Spievanka, Zahrajko a zatúlaná Píšťalka.

Jedného dňa sa Spievanka so Zahrajkom dozvedeli, že okrem zázračnej krajiny Spievankovo existuje aj svet detí. Vydali sa teda za deťmi, na cestu plnú dobrodružstiev, napínavých zážitkov a nových kamarátov.

Kniha rozprávok obsahuje deväť príbehov a krásne ilustrácie. Je určená pre deti od štyroch rokov. 

Cena: Spievankovo: Spievanka, Zahrajko a zatúlaná Píšťalka: 11,90 €

Rok v Spievankove

Azda nie je na Slovensku dieťa, ktoré by nepoznalo Spievanku a Zahrajka zo zázračnej krajiny Spievankovo.

Spolu s najmenšími deťmi zažijú nezabudnuteľné dobrodružstvá aj na stránkach štyroch leporel z jednotlivých ročných období: Jar, Leto, Jeseň a Zima v Spievankove.

Každé z leporel má 12 strán a dajú sa zakúpiť samostatne alebo ako darčekové balenie všetkých 4 leporel pod názvom Rok v Spievankove.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár