Detské smart hodinky CARNEO GuardKID+ 4G Platinum

PR 0

 

Čo prinášajú detské smart hodinky CARNEO GuardKID+ 4G Platinum?
Kvalitné detské smart hodinky s nadupanými funkciami a dlhou výdržou batérie uľahčia život vašim deťom aj vám. Nielen, že sú štýlové, ale hlavne inteligentné. Bezpečnosť dieťaťa je na prvom mieste a každý rodič ho chce mať pod dohľadom. Ako iste viete, nie vždy je to možné, takže inteligentné hodinky vám s tým pomôžu.

Široké spektrum funkcií
Smart hodinky CARNEO GuardKID+ 4G sú určené predovšetkým pre menšie deti v predškolskom veku alebo pre deti na prvom stupni ZŠ. Ide o model, ktorý disponuje najväčším množstvom funkcií a najväčšou batériou 1000 mAh.

Hlavnou úlohou týchto hodiniek je ochrana pred nebezpečenstvom. O to sa postará zabudované GPS, aby ste presne vedeli, či dieťa úspeľne dorazilo do školy alebo na voľnočasový krúžok. GPS lokátor sleduje pohyb s presnosťou až na 5 metrov.

Tieto hodinky vám ďalej ponúkajú možnosť obojstrannej komunikácie prostredníctvom hovoru, videohovoru či hlasových správ. Špičkový mikrofón a reproduktor zabezpečujú bezproblémovú komunikáciu.

Okrem toho môžete využiť funkciu vzdialeného odposluchu. Na hodinkách je možné nastaviť tiché, vibračné alebo hlasné zvonenie, podľa toho, či sa dieťa nachádza v škole, alebo je už na ceste domov.

Vďaka farebnému dotykovému displeju sa ľahko ovládajú a dieťa s nimi môže bez komplikácií prijímať a odosielať SMS. Pohodlné ovládanie zabezpečuje tiež smartphone aplikácia CARNEO Guard, ktorá je kompatibilná s operačnými systémami IOS a Android.

V prípade blížiaceho sa nebezpečenstva je na hodinkách umiestnené SOS tlačidlo. Okrem štýlového čierneho modelu sú k dispozícii krásne ružové smart hodinky pre dievčatá.

Čo ďalšie môžete od týchto hodiniek očakávať?

  • budík, krokomer, integrovanú kameru, videorekordér, prehrávač videa, prehrávač hudby, stopky, kalendár
  • rozvrh hodín, výučbu matematiky a anglického jazyka
  • vzdialené vytvorenie fotografie pre ešte väčšiu bezpečnosť
  • telefónny zoznam s kapacitou až 100 kontaktov s možnosťou pridelenia fotografií
  • kalkulačku
  • vodotesnosť s certifikáciou IP67 v prípade náhodného styku s vodou (hodinky nie sú určené na kúpanie)
  • výdrž batérie 2 až 4 dni
  • nabíjací kolík a ochranné sklo proti poškodeniu displeja
  • 4 jazyky (slovenčina, čeština, angličtina, nemčina, maďarčina)

Prajeme vám, aby sa na vás v súťaži usmialo šťastie! Ak vás zaujímajú aj ostatné modely či už pre deti, dámy a pánov, kliknite na eshop so smart hodinkami Carneo.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (3 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...