NAJčítanejšie články z roku 2012 na babetko.sk

eva/ redakcia 0

Ste zvedaví, či čítate u nás to, čo ostatní?

Tak čo poviete na tento rebríček.

Prekvapení? 🙂

Pre mňa z toho vyplýva – nič nie je také, ako na prvý pohľad vyzerá. Polemika, polemika, polemika… 

 

1. Dilemy po pôrode / Mária Kohutiarová

Byť na šestonedelí v nemocnici a počúvať sestričky, poučujúce o starostlivosti o bábätko, môže byť občas zábavné a občas rozpačité. Tak, ako sa to naposledy stalo pred pár týždňami mne.

2. Očkovanie – naša slobodná voľba? / MUDr. Stanislava Tóthová

Som lekárka s 15-ročnou praxou a doteraz som bola presvedčená o tom, že očkovanie je účinné, bezpečné a nutné pre blaho spoločnosti. Toto tvrdenie nám bolo vštepované nielen počas štúdia medicíny, ale aj v klinickej praxi. Po narodení môjho dieťaťa som svoj doterajší postoj značne prehodnotila.

 

3. Monitor dychu. Budeme naozaj spokojnejší?/ Mária Kopčíková

Monitor dychu – Vám dodá istotu pri každodennej starostlivosti o vaše dieťa! A iné reklamné vetičky nás rodičov lákajú privítať dieťa na svet vybavení aj touto pomôckou.

4. Že strašné učiteľky? / Tina

Tak prečo si dávate deti do škôlky a nezostávate s nimi doma? A nebudete mať problémy. Nie že by ste boli radi, že kým ste v práci, tak je o vaše dieťa postarané a dávajú sa mu široké vedomosti a poskytuje sa mu všetko čo dieťa potrebuje.

5. Obdobie 4. – 6. mesiaca / Mgr. art Anna Sedlačková, ArtD.

Kedy a ako sa má dieťatko správe otáčať? Ako mu rodičia môžu pomôcť? Tipy z cyklu od skúsenej fyzioterapeutky Anky Sedlačkovej.

 

Ostatné NAJ a TOP budeme uverejňovať postupne v nasledovných dňoch, podľa toho, ako rýchlo nám budú tráviť tie vianočné koláče…:) 

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (2 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár