NAJdiskutovanejšie články z roku 2012 na babetko.sk

eva/ redakcia 3

Tak len na ukážku. Ten prvý, pod ktorým sme si argumentovali najviac, má viac ako 200 diskusných príspevkov… No, asi teda bolo o čom.

Nemali by sme to merať na metre?:)

 

1. Očkovanie – naša slobodná voľba? / MUDr. Stanislava Tóthová, PhD.

Som lekárka s 15-ročnou praxou a doteraz som bola presvedčená o tom, že očkovanie je účinné, bezpečné a nutné pre blaho spoločnosti. Toto tvrdenie nám bolo vštepované nielen počas štúdia medicíny, ale aj v klinickej praxi. Po narodení môjho dieťaťa som svoj doterajší postoj značne prehodnotila.

2. Na deťoch treba páchať pozitívne násilie / Mgr. Mária Kopčíková

Povedala pani pediatrička v dámskom klube na STV … a ja som zdúpnela. Povyprávala toho ešte oveľa viacej – témou bolo spoločné spanie dieťaťa s rodičmi v jednej posteli.

3. Sopľavý do škôlky? No a čo?/ Petra Polovková

K napísaniu tohto článku ma vyprovokovalo niekoľko článkov na slovenskom internete, ktoré na tému posielania sopľavých detí do škôlky majú výlučne zamietavý /negatívny postoj, teda opačný názor ako je ten môj. Keďže som nenašla článok prezentujúci pozitívny postoj, rozhodla som sa prispieť touto výpoveďou a pomôcť mamičkám..

4. Facka po slovensky / Takakika

Už roky počúvam, že obývať ostrov je síce fajn na dva-tri dni, ale inak si len komplikujem život. Oberám sa vraj o rôzne civilizačné vymoženosti, ako je napríklad 112-ka za rohom, non-stop obchoďáky, detské ihrisko, babka po ruke, Hamlet v divadle, pestrá škála fást-fúdov a iné úžasnosti.

5. Že strašné učiteľky? / Tina

Tak prečo si dávate deti do škôlky a nezostávate s nimi doma? A nebudete mať problémy. Nie že by ste boli radi, že kým ste v práci, tak je o vaše dieťa postarané a dávajú sa mu široké vedomosti a poskytuje sa mu všetko čo dieťa potrebuje.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Komentáre k článku

      1. s takými blbosťami?? to sa nepočíta. už aj hneď idem niečo písať, nech tú Kohutiarovú budúcim rokom predbehnem. nikdy si nedávam predsavzatia, tak teraz toto

Pridaj komentár