Olívia, Mia, Andrea, Stephanie a Emma majú 10 rokov – LEGO® Friends pozýva na oslavu

TS 0

Hrdinky, ktoré sú s nami už 10 rokov. Olívia, Mia, Andrea, Stephanie a Emma. Každá z pätice kamarátok je úplne odlišná vlastnosťami i záujmami. Deti si vedia medzi nimi nájsť tú svoju, s ktorou sa dokážu najlepšie stotožniť.

Sú síce rozdielne, ale zároveň ich niečo spája. Dobrodružstvo, za ktorým sa vydávajú deti od roku 2012 do mestečka Heartlake, aj mimo neho. Teraz bude v mestečku Heartlake narodeninová oslava – rad LEGO® Friends oslavuje 10 rokov. 

Pri tejto príležitosti pozýva LEGO Group na narodeninovú párty všetky kamarátky a priateľov obľúbenej päťky Olívie, Mie, Andrey, Stephanie a Emmy.

Darčekom pre všetkých malých staviteľov je nová stavebnica LEGO Friends Dom priateľstva na strome (41703) a ďalších sedem nových stavebníc, ktoré doplnia tento rad.

Spomeňme, že od roku 2012 sa príbehy pätice dievčat odohrávajú nielen v mestskom prostredí Heartlake, ale môžu sa vydať kempovať do prírody, na pláž, do hôr, či vyskúšať si život na rieke v štýlovom hausbóte.

Že o dobrodružstvo nie je vo svete Friends núdza svedčí aj najpredávanejšia stavebnica tohto radu za uplynulé desaťročie na Slovensku – stal sa ňou LEGO Friends Televízny prenosový voz. Táto stavebnica obsahovala plne vybavenú dodávku pre tím televíznych reportérov.

V Čechách kraľuje rebríčku obľúbenosti stavebnica LEGO Friends Autobus priateľstva.

Ako sa chcú hrať dnešné dievčatá?

Rad LEGO Friends je jedným z našich najobľúbenejších a je založený na 4 rokoch intenzívneho antropologického výskumu, uvádza Rosario Costa, Design Director spoločnosti LEGO Group.

Tisíce dievčat a ich rodičov po celom svete sa zúčastnili výskumu, v ktorom sa potvrdil záujem o realistickejšie detaily, doplnky, starostlivosť o zvieratá, priateľstvo, navrhovanie a stavanie interiérov a možnosť hrania rolí.

Za obľubou stavebníc z radu LEGO Friends stoja neustále inovácie a vývoj, ktoré zaistili, že je hra v mestečku Heartlake aktuálna už celé desaťročie.

Pôvodne pritom mala za cieľ naplniť túžbu po realistickom hraní rolí, kreativite a svete plnom detailov. Výsledkom bolo predstavenie nového typu mini figúrky, ktorá bola navrhnutá v rovnakom meradle ako klasická mini figúrka LEGO, ale bola detailnejšia a realistickejšia.

Aby sme predstavili Heartlake City ako moderné mesto, ktoré má u detí odozvu, usilovne sme pracovali na vývoji príbehov tak, aby odrážali každodenný život tak, ako ho vidia dnešné deti.

Nové stavebnice k 10. výročiu sú svedectvom toho, ako sa Heartlake City za posledných desať rokov zmodernizovalo. Podnikáme veľmi premyslené kroky na to, aby sme zaistili, že svet Friends bude aj naďalej vyhovovať rastúcemu rôznorodému publiku stavebníc LEGO Friends.

Rok 2022 prinesie zatiaľ najrozmanitejší rad postáv, aký sme kedy mali a aj novú architektúru a detaily, uzatvára Fenella Blaize Charity, Creative Lead a Design Director spoločnosti LEGO Group.

Pre viac informácií navštívte www.lego.sk.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...