Pošta Ježiškovi

- PR - 5

src=“/uploads/pics/images/8900-2velky760x100.gif“ align=textTop

border=0>

Vianoce sú pre mnohých z nás najkrajšími sviatkami v roku, sviatkami, kedy sa snažíme rôznym spôsobom urobiť svojim najbližším radosť. Slovenská pošta chce byť trvalou súčasťou týchto nádherných sviatkov a tak v roku 1999 vznikol projekt Vianočná pošta.

Vianočná pošta pozostáva z dvoch služieb:

Pošta Ježiškovi a Vianočné pozdravy.

Pošta Ježiškovi

Vianoce patria predovšetkým deťom a práve pre nich je určená Pošta Ježiškovi. Každý rok deti na celom svete píšu listy Ježiškovi a vkladajú do nich svoje kresbičky a želania.

Svoje želania môžu deti odosielať prostredníctvom listov, ktoré spĺňajúce všetky zasielacie podmienky. Listy s kresbami musia byť správne vyplatené podľa platnej poštovej tarify a môžu sa podávať všetkými existujúcimi spôsobmi t.j. pri priehradke, prostredníctvom poštového doručovateľa alebo do poštovej schránky najneskôr do 31.12.2004.

Napíšte Ježiškovi na: „999 99 Ježiško“.

Veľmi dôležité je, aby bola na liste alebo kresbe uvedená presná domáca adresa dieťaťa: meno a priezvisko, ulica, číslo domu, PSČ a mesto. Každý, kto uvedie svoju spätnú adresu, určite dostane odpoveď – list od Ježiška s malým prekvapením.

Neexistuje krajší pocit ako urobiť radosť a rozžiariť očká deťom. Slovenská pošta v spolupráci s partnermi akcie okrem prekvapenia v listoch od Ježiška odmení vylosovaných jednotlivcov a kolektívy zaujímavými cenami. Hlavnou cenou je počítač.

src=“/uploads/pics/images/9104-obalka.jpg“ align=textTop

border=0>

Vianočné pozdravy

V rámci projektu Slovenská pošta pre Vás pripravila akciu v podobe Vianočných balíčkov.
Balíček obsahuje 5 pohľadníc a 5 známok s vianočným motívom.

Z 5 pohľadníc sú 2 pohľadnice zadarmo – namiesto 60,-Sk zaplatíte len 52,-Sk!

Potešte svojich blízkych, priateľov, známych vianočným pozdravom!

Chcete sa dozvedieť bližšie informácie o projekte? Navštívte www.jezisko.sk.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Komentáre k článku

  1. Bodla mňa sú Vianoce pekné nie len preto že máme darčeky, samozrejme že aj na to sa tešíme, ale preto lebo sa narodil Ježiško.

Pridaj komentár