Unesené dieťa našli po 18 rokoch

Saša/redakcia 0

Bola na svete len deväť hodín, keď ju uniesli priamo z pôrodnice. Na základe tipu sa mladú ženu podarilo nájsť až po 18 rokoch.

Foto: Ingimage.com

Dievča, vlastným menom Kamiyah Mobley, v súčasnosti 18-ročná slečna, bola nájdená v malom meste Walterboro v americkom štáte Južná Karolína.

Vychovávala ju jej únoskyňa pod iným menom, spolu so svojimi ďalšími dvomi deťmi.

Podľa medializovaných informácií si susedia a okolie dotyčnej rodiny nič nevšimli. Únoskyňou je 51-ročná Gloria Williamsová, ktorú polícia zadržala a čelí obvineniu z únosu.

Dievčatko zmizlo ako pár hodinové bábätko z pôrodnice na Floride 10. júla 1998. Gloria Williamsová, ktorá sa vydávala za zdravotnú sestru, vzala dieťa matke s odôvodnením, že potrebuje skontrolovať teplotu pred prepustením z nemocnice.

Tisíce tipov

V súvislosti s jej únosom dostala polícia za ostatné roky viac ako dvetisíc päťsto tipov od verejnosti. Jeden z nich, poslaný do Národného centra pre nezvestné deti nakoniec potvrdil zhodnú DNA.

Únoskyňa sfalšovala bábätku doklady, pôvodný nechala len dátum narodenia.

Možný,iracionálny dôvod únosu, by údajne mohol byť nízky vek matky – v čase pôrodu mala totiž len 16 rokov.

Kamiyah so svojimi biologickými rodičmi/ Facebook

Stretnutie s rodičmi

Dievčina je pochopiteľne zmätená, „nevlastnú matku“ navštívila v cele a na sociálnej sieti zverejnila, že nie je zločinec.

Biologická rodina sa s Kamiyah stretla pred pár dňami na policajnom oddelení v mestečku Walterboro.

Biologický otec, Craig Aiken sa pre CNN vyjadril, že je to pocit, ktorý nedokáže ani opísať. Dcére vraj povedal, že ju ľúbi. 

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (3 hlasov, priemerne: 3,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár