V Avione sa začala svetová výstava Deti na Mesiaci

redakcia 0

Príďte dobyť vesmír do Avion Shopping Parku v Bratislave!

Stačí si obliecť skafander a vstúpiť do vesmírneho modulu! V najväčšom nákupnom centre od 14. júna 2011 štartuje po prvýkrát  na Slovensku svetová interaktívna výstava Deti na Mesiaci, ktorú videli už tisícky detí v 16 krajinách sveta.

Deti sa na chvíľu zmenia na naozajstných astronautov a vo vesmírnom module zažijú pristátie na Mesiaci.

„Každé dieťa určite zaujíma a fascinuje tajomný vesmír. Avion Shopping Park teraz ponúka jedinečnú šancu, ako priblížiť deťom jeho tajomstvá nenásilnou a zábavno-poučnou formou,” povedala riaditeľka nákupného centra Avion Shopping Park Barbora Kostrecová.

Deti sa na unikátnej výstave dozvedia informácie o prieskumoch vesmíru a technologickom vývoji.
Každé dieťa dostane počas prehliadky svoj skafander. Špeciálne vyškolený tím ľudí bude malých astronautov praktickým a interaktívnym spôsobom sprevádzať po stanoviskách výstavy. Deti zažijú pristávanie na Mesiaci, môžu si pozrieť, ako práve vyzerá ich mesto z obrovskej výšky, alebo sa pozrieť cez špeciálne robotické okuliare. Po úspešnom absolvovaní výstavy každý účastník dostane certifikát astronauta a darček.

Výstava Deti na Mesiaci bude v Avion Shopping Parku trvať od 14. júna 2011 do 4. júla 2011 a je určená pre deti od 3 do 12 rokov. Viac informácií nájdete na www.detinamesiaci.sk .

.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 1,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár