Potrebujete:
- 1 cibuľu
- 1 PL olivového oleja
- 1 strúčik cesnaku
- 0,5 lyžička oregana
- 2 mrkvy
- 150g cukety
- 2 PL paradajkového pretlaku
- 250 ml vývaru
- 125g cestovín
Ako na to:
V hrnci na miernom ohni duste cibuľu na olivovom oleji domäkka. Pridajte cesnak a oregano, premiešajte. Pridajte nakrájanú mrkvu, paradajkový pretlak a vývar. Zamiešajte a priveďte do varu. Pridajte cestoviny. Zakryte a varte po dobu 10-15 minút, kým mrkva nezmäkne.
Akonáhle je všetka zelenina mäkká, stiahnite hrniec zo sporáka a vymixujte do hladka. Ak je to potrebné, pridajte vodu.
Prvé príkrmy nepotrebujú koreniť, ale postupne pridávať čerstvo nasekané bylinky.
Výživa:
K, Ca, Mg, P; Vit A, K, foláty
TIP: NEPOUŽÍVAJTE KORENINY, ALE RADŠEJ ČERSTVÉ BYLINKY!
lasagne miluju naozaj všetci, takže kludne aj male deti
lasagne su aj vo forme kapsičky od sunaru
minule som ich kupila jako bio jedlo v skle od sunaru a boli naozaj vyborne
lasagne som pripravovala sama a kde som nestihala, tak som ich kupila jako hotove jedlo od sunaru
občas uvarim, ale vačšinou kupujem taketo jedlo už jako hotove od sunaru vo forme detskej kapsičky