Potrebujete:
- 200 ml kokosový jogurt
- 200 g čerstvých plodov – bobuľovín
- 100 g ovsených vločiek
- 2 lyžičky škorice
Ako na to:
Predhrejte rúru na 180 °C. Na plech dajte papier na pečenie a na neho rozvrstvite ovsené vločky. Tie posypte škoricou. Pečte cca 15 minút.
Vločky potom ochlaďte a rozmixujte na drobný “prášok”.
Do menšej nádobky vrstvote jogurt, jahody (iné bobuľoviny), rozmixované vločky. Ihneď podávajte.
Mliečne výrobky na rastlinnej báze sú vhodné pre deti od 7. mesiaca.
TIP:
Škorica svojou vôňou môže zvýšiť aktivitu mozgu!
Výživa:
Vit A, C, E, K, foláty, niacín, biotín; K, Ca, Mg, P, Fe, Zn, Mn, Ni