Chocolate roll with the decoration of leaves and berries

Pečieme na Silvestra

Redakcia 0

Recepty vhodné pre staršie detičky (od 3 rokov) a dospelákov (niektoré len pre dospelákov…). Pečené jablko s vanilkovou omáčkou Suroviny (rozpočet na 3 porcie): 3…

Vňate – zdroj cenných látok

MUDr. Katarína Babinská, PhD. 1

Zelené vňate sú bohaté na vitamíny a minerálne látky. Hoci ich do jedál pridávame zväčša iba v neveľkej dávke, aj takéto malé množstvo poskytuje nášmu…

Zapekaná zelenina s TOFU syrom

Lalia 0

Jednoduchý, zdravý a opäť u nás overený tip na chutný obed bez mäsa. Suroviny: zelenina podľa chuti a zásob, zemiaky, TOFU syr, starý grahamový rohlík…

Piekli sme chlieb III

Silvia Bodláková 2

V jednu sobotu dopoludnia som stála s dcérou na našom malom trhu na paradajky. Dcéra poskakovala okolo mňa s veľkým bosniakom. Za mnou stála pani…

Kalendár 2007 s receptami

Silvia Bodláková 6

Potrebujeme asi 30 listov kopírovacieho papiera, 1 papier na vizitky formátu A4 a stroj na zväzovanie hrebeňovej väzby (obchod, kanceláriu, kde taký majú) + hrebeň….

Nápoje

Silvia Bodláková 11

Broskyňovo-mrkvový nápoj (4 osoby) 8 polovíc broskýň, 125 ml šťavy z broskyňového džúsu, 150 g mrkvy, 1 dl vody, 2 vanilkové cukre Mrkvu nastrúhame na…

Stravovanie našich chlapov

Dagmar Mozolová, redakcia 4

V dnešnom článku sa chcem venovať nám všetkým, ale najmä mužom, ktorí boli naučení jesť „slovenskú klasiku“. Po narodení dieťatka sa mnohé mamičky snažia začať…